Autobedrijf Poll B.V.

Met verkoopvestigingen in Hilversum en Huizen en een servicepunt in Naarden.


  • Over ons

    Wij hebben al ruim 80 jaar ervaring in de service en dienstverlening. Voor nieuwe personenauto's en bedrijfswagens hebben we altijd de beste aanbieding voor u. Kijk op deze website voor al onze scherpe aanbiedingen op de voorraadmodellen.

    Tevens beschikken we altijd over een voorraad van ongeveer 80 occasions van geselecteerde Fords en diverse andere merken die we met fabrieksgarantie of 6 maanden BOVAG garantie aan u afleveren. Autobedrijf Poll is officieel gekwalificeerd volgens de door Ford Nederland gestelde voorwaarden inzake verkoop, onderhoud, service en schadeherstel.


  • showroom Ford Poll
  • Scherpe prijzen en goede service

    Als een van de toonaangevende dealers bent u bij ons aan het goede adres voor scherpe aanbiedingen voor zowel nieuwe, gebruikte als bedrijfsauto’s. Wij hebben altijd ca 80 top occasions voor u klaar staan in onze showrooms. Maar ook voor op het gebied van private lease als zakelijk lease zijn wij uw service leverancier. Bekijk voor de actuele lease prijzen onze aanbiedingen.


  • Pechhulp, reparatie, ford accessoires en/of onderhoud laten doen
  • Ford onderhoud

    Uw auto is bij Poll in uitstekende handen van onze gediplomeerde en ervaren Ford monteurs. U kunt hier op de website direct een werkplaats-afspraak maken, wel zo handig of bel ons zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen of adviseren.

    Kom langs in een van onze 3 vestigingen in Hilversum, Huizen en Naarden. U zult zien dat u bij Ford Autobedrijf Poll altijd deskundig en vooral ook prettig geholpen wordt. Wij hopen u binnenkort te begroeten!


Uitgelichte review

  • Google Reviews logo


    "Heel fijn bedrijf van monteurs tot verkoop. Hier werken mensen met Passie voor hun merk, en bedrijf. Hebben door deze reden wederom een andere auto gekocht bij Erik. Deze adviseerde in ons geval een Kuga Hybride te nemen. Wat een fantastische auto die erg zuinig is voor het milieu en je portemonnee. Deze auto overtreft alle verwachtingen. Erik en team Poll bedankt"



Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws