Ford Poll

Financieren


U wilt de Ford rijden die u wenst, maar zonder compromis. Ontdek de aantrekkelijke financieringsopties die Ford u kan bieden. 

 

Ford Options 

Een van de aantrekkelijke mogelijkheden van Options is dat u uw 2 of 3 jaar oude Ford weer kunt inruilen voor een nieuwe

Meer informatie

Huurkoop

Huurkoop is de klassieke manier om een nieuwe of gebruikte auto te financieren.

Meer informatie

 

Flex Finance

FlexFinance van Ford is zeer geschikt als u voor kortere of langere tijd geld nodig hebt om uw gebruikte auto te financieren.

Meer informatie

 

Dienstverlening

Ford Credit is u graag van dienst bij de aanschaf van de Ford van uw keuze.

Meer informatie


Ford OptionsHoe werkt het?

Ford Options werkt zo. Bij aankoop van uw auto stelt Ford de gegarandeerde minimumwaarde over twee of drie jaar vast (de TGMW). Deze gegarandeerde waarde lost u tijdens de looptijd niet af. U betaalt alleen het verschil, in maandelijkse termijnen plus een vast rentepercentage. Dat maakt Options zo voordelig.

Met Ford Options lost u dus alleen af wat u gebruikt. En met een eventuele aanbetaling en uw kilometrage beïnvloedt u zelf uw maandbedrag. Aan het eind heeft u de keus uit drie opties:

 

⚪ Uw Ford inruilen voor een nieuwe

Een van de aantrekkelijke mogelijkheden van Options is dat u uw 2 of 3 jaar oude Ford weer kunt inruilen voor een nieuwe. Zo rijdt u weer in het nieuwste model, met 2 jaar fabrieksgarantie en tegen minimale onderhoudskosten. Is uw Ford straks meer waard dan de minimaal gegarandeerde restwaarde (TGMW)? Dan krijgt u het verschil van ons terug. Dat bedrag kunt u dan bijvoorbeeld weer gebruiken als aanbetaling op uw volgende auto.

 

⚪ Uw Ford teruggeven

U hoeft verder niets meer te betalen als de conditie van uw auto en kilometrage volgens afspraak zijn. Door de restwaarde garantie blijft u nooit achter met een restschuld als de waarde van uw auto onverwacht is gedaald. U geeft de auto simpelweg terug aan Ford en bent van al uw verplichtingen af.

 

⚪ Uw Ford houden

Wilt u gewoon in uw vertrouwde Ford blijven rijden? Geen probleem. Het enige wat u ons nog hoeft te betalen, is de TGMW – ofwel de door ons gegarandeerde minimum restwaarde. Dat kunt u in één keer doen maar als u wilt ook weer in maandelijkse termijnen.

 

Voordelen

De voordelen van Options op een rij:

- U kiest zelf het model en de opties

- U heeft één persoonlijk aanspreekpunt; uw Ford dealer

- De auto wordt op uw naam geregistreerd

- Met Ford Options kiest u voor een formule van korte duur; 2 of 3 jaar.

- U geniet steeds van het allernieuwste op het gebied van technologie, comfort, veiligheid en brandstofverbruik

- Bij afloop van uw Ford Options-overeenkomst kiest u zelf of u uw Ford inruilt voor een nieuwe, teruggeeft of houdt

- Door om de twee of drie jaar in een nieuwe Ford te stappen beperkt u de onderhoudskosten tot een minimum

- De eerste twee jaar profiteert u van de Ford fabrieksgarantie

- Door de Toekomstig Gegarandeerde Minimum Restwaarde bent u met Ford Options altijd beschermt tegen eventueel waardeverlies van uw auto.
FCE Bank plc (onderdeel van Ford Motor Company en ingeschreven in het register aangehouden door De Nederlandsche Bank onder nummer 12000842) treedt op als aanbieder van financieringen genoemd op deze pagina 

 

Bereken zelf uw maandbedrag

Het maandbedrag is natuurlijk afhankelijk van uw wensen. U kunt nu direct hier uw maandbedrag uitrekenen, heel eenvoudig en het geeft u direct inzicht.
U selecteert in de module welke type Ford uw voorkeur heeft, u kiest voor Ford Options, u stelt vervolgens uw Ford samen en u krijgt direct het Ford Options maandbedrag getoond op uw scherm.

 

Wenst u meer informatie of een offerte?

Autobedrijf Poll ontvangt u graag om u te informeren over de financieringen van Ford Credit. Bel ons voor meer informatie of vul hier het contactformulier in.

 


HuurkoopHoe werkt het?

Huurkoop is de klassieke manier om een nieuwe of gebruikte auto te financieren. De kracht van huurkoop (ook wel ‘gespreide betaling’) is dat u precies weet waar u aan toe bent. U leent het aankoopbedrag en betaalt dat, vermeerderd met rente, in vaste maandelijkse termijnen terug. Aan het eind van de door u gekozen looptijd is de auto van u. Aanbetalen mag maar hoeft niet.

De hoogte van uw vaste maandbedrag hangt af van:

- Welke Ford u kiest

- De door u gekozen looptijd - van 12 tot 60 maanden

- Uw eventuele aanbetaling

 

Voordelen

De voordelen van Huurkoop op een rij:

- U kiest zelf het model en de opties

- Met de verschillende looptijden en een eventuele aanbetaling volledig af te stemmen op uw budget en wensen

- U heeft één persoonlijk aanspreekpunt, ook tijdens de looptijd; uw Ford dealer

- De auto wordt op uw naam geregistreerd

- Aan het eind van de looptijd is de auto volledig uw eigendom.

 

Wenst u meer informatie of een offerte?

Autobedrijf Poll ontvangt u graag om u te informeren over de financieringen van Ford Credit. Bel ons of vul het contactformulier hier in.

FCE Bank plc (onderdeel van Ford Motor Company en ingeschreven in het register aangehouden door De Nederlandsche Bank onder nummer 12000842) treedt op als aanbieder van financieringen genoemd op deze pagina.


Flex Finance


FlexFinance van Ford is zeer geschikt als u voor kortere of langere tijd geld nodig hebt om uw gebruikte auto te financieren. U kunt kiezen uit verschillende korte of lange looptijden en u kunt bovendien altijd tussentijds kosteloos aflossen, geheel of gedeeltelijk. De keuze is aan u.

Hoe werkt het?

U leent een bedrag en betaalt dit bedrag plus rente in maandtermijnen terug. De hoogte van het maandbedrag kunt u van tevoren zelf bepalen (2%, 2,5% of 3% van de kredietsom). Zo weet u precies waar u aan toe bent.

- U kiest vooraf zelf een vast maandbedrag: 2%, 2,5% of 3% van de kredietsom

- Comfortabel geregeld via uw Ford dealer

- Flexibele aflosmogelijkheid zonder extra kosten 

 

Wenst u meer informatie of een offerte?

Autobedrijf Poll ontvangt u graag om u te informeren over de financieringen van Ford Credit. Bel ons of vul het contactformulier hier in.

FCE Bank plc (onderdeel van Ford Motor Company en ingeschreven in het register aangehouden door De Nederlandsche Bank onder nummer 12000842) treedt op als aanbieder van financieringen genoemd op deze pagina.


DienstverleningFord Credit is u graag van dienst bij de aanschaf van de Ford van uw keuze.
Wij bieden verschillende financierings- en verzekeringsmogelijkheden aan waaruit u zelf een keuze kunt maken.

Autobedrijf Poll verstrekt u graag zoveel mogelijk informatie over de Ford Credit producten en kenmerken en zorgt, wanneer u uw keuze heeft gemaakt, voor de afwikkeling met Ford Credit.  En treedt op als (verbonden) bemiddelaar van Ford Credit en regelt voor u de totstandkoming van de Ford Credit financiering of verzekering van uw keuze.

Autobedrijf Poll geeft u nadrukkelijk geen advies in de zin van de Wet op het Financieel Toezicht (Wft). Zijn rol is beperkt tot het informeren en bemiddelen in Ford Credit producten. Deze dienstverlening heet “Execution Only”.

 

Wat is “Execution only”?

Bij “Execution Only” dienstverlening is er geen sprake van advies of aanbeveling, maar alleen van een zorgvuldige aanbieding van het product en zorgvuldige bemiddeling bij de totstandkoming van de overeenkomst. U bent als klant zelf verantwoordelijk voor de beoordeling of en welk product het beste bij uw behoeftes, vereisten en budget past.
U kiest zelf uw looptijd, het bedrag dat u wilt lenen en of u wel of niet gebruik wilt maken van een slottermijn met gegarandeerde minimum inruilwaarde voor uw Ford.


De inventarisatie of het af te nemen product past in het financiele huishouden – rekening houdend met hoe uw situatie eventueel zou kunnen veranderen tijdens de looptijd van de overeenkomst – wordt door u zelf gemaakt. De Ford dealer is niet aansprakelijk voor mogelijke schade als later blijkt dat het afgesloten financiële product of verzekering niet aansluit bij uw persoonlijke situatie. Ook kan de dealer niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij u niet hebben geadviseerd.