Ford APK

Algemene Periodieke Keuring bij Ford Poll

APK-keuring is Nederland een bekend fenomeen. Ooit in het leven geroepen om de kwaliteit van Nederlands wagenpark op peil te houden. Om dit te waarborgen worden tijden de APK uw Ford op een groot aantal punten gecontroleerd. Deze APK-punten hebben onder andere betrekking op de veiligheid, uitstoot en algemene staat van uw Ford.

 

Wanneer moet mijn Ford APK gekeurd worden?

De regelmaat waarmee uw Ford APK gekeurd moet worden is afhankelijk van 3 aspecten:

  • Leeftijd
  • Brandstofsoort
  • Eerste tenaamstelling
De bewuste datum waarop uw auto APK gekeurd moet worden is terug te vinden bij het RDW. Bent u klant bij Ford Poll, dan ontvangt u automatische een herinnering wanneer uw Ford APK gekeurd dient te worden. Na afloop ontvangt u een overzichtelijk rapport waarin reparatie-, afkeur en adviespunten zijn opgenomen. Wij nemen dit met u door en adviseren u op de uit te voeren werkzaamheden. Reparaties worden nooit zonder uw toestemming uitgevoerd, wel zo transparant.

 

Wat kost een APK-keuring bij Ford Poll?

Er is al een apk-keuring bij Ford Poll voor 29,-. Heeft u een Ford van 5 jaar of ouder, dan kunt u kiezen voor de Ford Motorcraft APK. Dan wordt de APK uitgevoerd voor 19,95. Plan nu direct uw APK in via onze online werkplaatsplanner.

ford-apk-afspraak maken