Ford banden

Banden bij Ford Poll

Banden zijn misschien wel het meest onderschatte onderdeel van auto. De banden onder uw Ford zorgen voor het contact met de weg. Om uw Ford onder alle omstandigheden veilig op de weg te houden zijn uw banden daarom van levensbelang. Warme zomers, herfstachtige omstandigheden of winterweer; uw banden hebben het zwaar te verduren. Voor uw eigen veiligheid en comfort is het belangrijk om de banden van uw Ford tijdig te controleren en te vervangen. Daarnaast spelen de banden een grote rol in uw brandstofverbruik.

 

Zomerbanden en winterbanden wisselen

Het optimaal benutten van de eigenschappen van uw banden staat of valt met het gebruik van de juiste banden op het juiste moment. Zo neemt de grip van een winterband significant af bij hogere temperaturen door de specifieke samenstelling. Andersom zijn winterbanden vaak beter ontworpen voor het omgaan met veel neerslag en winterse omstandigheden. Het is dus aan te raden om tijdig uw zomer-en winterbanden te wisselen. Daarnaast is er de keuze voor all-season banden. U kunt bij ons altijd terecht voor advies en aankoop van uw zomer- winter- en all-season banden.

 

Ford Motorcraft banden; hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs

Ford Motorcraft heeft een breed aanbod aan banden voor alle omstandigheden. Bij aankoop van banden ontvangt u eerst een prijsopgave zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Uiteraard adviseren wij u graag over de juist keuze voor uw situatie. Ford Motorcraft hanteert scherpe prijzen, inclusief montage, balanceren en verwijderingsbijdrage. Zo bent u altijd veilig onderweg.

Contactgegevens