Financieren

U wilt de Ford rijden die u wenst, maar zonder compromis. Ontdek de aantrekkelijke financieringsopties die Ford u kan bieden. 

 

Huurkoop

Huurkoop is de klassieke manier om een nieuwe of gebruikte auto te financieren.


Flex Finance

FlexFinance van Ford is zeer geschikt als u voor kortere of langere tijd geld nodig hebt om uw gebruikte auto te financieren.

 

Financiële dienstverlening

Ford is u graag van dienst bij de aanschaf van de Ford van uw keuze.

 

Ford Options

Meer informatie over Ford Options vind u via de onderstaande link. 

Meer informatieHuurkoop


 

Hoe werkt het huurkoop bij Ford Poll?

Huurkoop is de klassieke manier om een nieuwe of gebruikte auto te financieren. De kracht van huurkoop (ook wel ‘gespreide betaling’) is dat u precies weet waar u aan toe bent. U leent het aankoopbedrag en betaalt dat, vermeerderd met rente, in vaste maandelijkse termijnen terug. Aan het eind van de door u gekozen looptijd is de auto van u. Aanbetalen mag maar hoeft niet. De hoogte van uw vaste maandbedrag hangt af van:

 • Welke Ford u kiest
 • De door u gekozen looptijd - van 12 tot 60 maanden
 • Uw eventuele aanbetaling

 

Voordelen van Ford huurkoop

De voordelen van Huurkoop op een rij:

  • U kiest zelf het model en de opties
  • Met de verschillende looptijden en een eventuele aanbetaling volledig af te stemmen op uw budget en wensen
  • U heeft één persoonlijk aanspreekpunt, ook tijdens de looptijd; uw Ford dealer
  • De auto wordt op uw naam geregistreerd
  • Aan het eind van de looptijd is de auto volledig uw eigendom.

 

Meer informatie over Ford huurkoop?

   Autobedrijf Poll ontvangt u graag om u te informeren over de financieringen van Ford.

 Flex Finance


 

Ford Flex Finance bij Ford Poll

FlexFinance van Ford is zeer geschikt als u voor kortere of langere tijd geld nodig hebt om uw gebruikte auto te financieren. U kunt kiezen uit verschillende korte of lange looptijden en u kunt bovendien altijd tussentijds kosteloos aflossen, geheel of gedeeltelijk. De keuze is aan u.

 

Hoe werkt het Ford Flex Finance?

U leent een bedrag en betaalt dit bedrag plus rente in maandtermijnen terug. De hoogte van het maandbedrag kunt u van tevoren zelf bepalen (2%, 2,5% of 3% van de kredietsom). Zo weet u precies waar u aan toe bent.

 • U kiest vooraf zelf een vast maandbedrag: 2%, 2,5% of 3% van de kredietsom
 • Comfortabel geregeld via uw Ford dealer
 • Flexibele aflos mogelijkheid zonder extra kosten

 

Wenst u meer informatie of een offerte voor Ford Flex Finance?

Autobedrijf Poll ontvangt u graag om u te informeren over de financieringen. Bel ons of vul het contactformulier hier in.

 

 Financiële dienstverlening


 

Financiële dienstverlening bij Ford Poll

Ford Credit is u graag van dienst bij de aanschaf van de Ford van uw keuze. Wij bieden verschillende financierings- en verzekeringsmogelijkheden aan waaruit u zelf een keuze kunt maken. Autobedrijf Poll verstrekt u graag zoveel mogelijk informatie over de Ford Credit producten en kenmerken en zorgt, wanneer u uw keuze heeft gemaakt, voor de afwikkeling met Ford Credit. En treedt op als (verbonden) bemiddelaar van Ford Credit en regelt voor u de totstandkoming van de Ford Credit financiering of verzekering van uw keuze. Autobedrijf Poll geeft u nadrukkelijk geen advies in de zin van de Wet op het Financieel Toezicht (Wft). Zijn rol is beperkt tot het informeren en bemiddelen in Ford Credit producten. Deze dienstverlening heet “Execution Only”.

 

Wat is “Execution only”?

Bij “Execution Only” dienstverlening is er geen sprake van advies of aanbeveling, maar alleen van een zorgvuldige aanbieding van het product en zorgvuldige bemiddeling bij de totstandkoming van de overeenkomst. U bent als klant zelf verantwoordelijk voor de beoordeling of en welk product het beste bij uw behoeftes, vereisten en budget past. U kiest zelf uw looptijd, het bedrag dat u wilt lenen en of u wel of niet gebruik wilt maken van een slottermijn met gegarandeerde minimum inruilwaarde voor uw Ford. De inventarisatie of het af te nemen product past in het financiële huishouden – rekening houdend met hoe uw situatie eventueel zou kunnen veranderen tijdens de looptijd van de overeenkomst – wordt door u zelf gemaakt. De Ford dealer is niet aansprakelijk voor mogelijke schade als later blijkt dat het afgesloten financiële product of verzekering niet aansluit bij uw persoonlijke situatie. Ook kan de dealer niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij u niet hebben geadviseerd.