Ford Poll

FORD KUGA

 • VAN
 • €33.495,-
 • VOOR
 • €27.495,-

 

  • Upgrade bonus
  • € 2.500,-
  • Voorraadkorting
  • € 3.500,-

 • Uw korting
 • € 6.000,-

 

ford-kuga-st-line-exterieur-ford-poll

 

De Ford Kugaford-kuga-vignale-exterieur-ford-pollford-kuga-st-line-interieur-ford-pollford-kuga-st-line-voorkant-ford-pollford-kuga-navigatie-ford-poll
ford-kuga-titanium-exterieur-ford-pollford-kuga-bagageruimte-ford-pollford-kuga-st-line-achterkant-ford-pollford-kuga-stuurwiel-ford-poll
ford-kuga-st-line-zijkant-ford-poll

Ford Kuga; de stijlvolle SUV van Ford

 

Stijlvol design, innovatieve techniek en krachtige prestaties typeren de Ford Kuga. Dit alles zonder het milieu en de efficiëntie uit het oog te verliezen. Door gebruik van de zuinige en krachtige Eco-Boost motoren van Ford geniet u van een soepele en dynamische rijervaring zonder concessie te doen aan het verbruik of de uitstoot.Toepassing van een start-stop systeem gecombineerd met een schakelindicator helpen u onderweg om niet onnodig brandstof te verbruiken.
Van Titanium tot Vignale, er is een Ford Kuga voor iedereen

 

De Ford Kuga is leverbaar in een groot aantal uitvoeringen. Zo kunt u er zeker van zijn dat er een Kuga is die perfect aansluit bij uw wensen en behoefte:

ford-kuga-titanium-ford-pollford-kuga-st-line-ford-pollford-kuga-vignale-ford-poll

 

Kuga Titanium

De 17 inch lichtmetalen velgen vallen direct op. In het interieur geeft de half-lederen bekleding samen met tal van comfortverhogende extra’s een gevoel van luxe en ontzorging.

 

Kuga ST-line

Zwarte accenten in exterieur en 18 inch velgen leggen de nadruk op het sportieve karakter van de ST-line. Het half lederen sport interieur met afgeplat stuurwiel geven hem de uitstraling van een topsporter.

 

Kuga Vignale

Chromen exterieur kenmerken laten er geen twijfel over bestaan dat u met het topmodel onderweg bent. Dit wordt in het interieur verder onderstreept door “Vignale” lederen bekleding, ambiente interieurverlichting en een Sony audiosysteem met 9 speakers.
Voorbereid op alle omstandigheden

 

Uw Kuga is voorbereid op alle ondergronden en omstandigheden. Zijn Intelligent All-Wheel Drive bepaalt continu hoeveel kracht de auto op de voor- en achteras kwijt kan. Op deze manier heeft u ten allen tijde grip op alle ondergronden. Bij lagere snelheden richt het systeem zich op het doseren van vermogen naar de verschillende wielen. Dit zorgt ervoor dat wegrijden onder gladde omstandigheden bijna vanzelf gaat, ook wanneer u bijvoorbeeld een caravan achter de auto gekoppeld heeft.
Slimme technologie maakt de Kuga een ideale reisauto

 

De hoge zitpositie en stille motoren zorgen voor een aangename reis-omgeving voor u en uw passagiers. Maar de Ford Kuga gaat verder. Zo helpt Adaptieve Cruise Control altijd de juist afstand te bewaren tot uw voorligger. Het systeem remt zelfstandig af en maakt ook zelfstandig weer snelheid tot de door u ingestelde snelheid wanneer de weg vrij is. Op lagere snelheid (tot 50 km/u) zorgt Active City Stop ervoor dat de auto automatische afremt wanneer uw voorganger plotseling afremt. Een veilig gevoel niet waar?
De S in SUV; Ford Kuga ST-line

 

De Ford Kuga is in alle uitvoering een praktisch en comfortabele auto. Maar wilt u het sportieve aspect van de SUV extra benadrukken, kies dan voor de Kuga ST-line. In het exterieur valt de sportieve bodykit direct op. In combinatie met unieke two-tone 18 lichtmetalen velgen en zwarte uitlaatsierstukken laat de Kuga ST-line geen twijfel over zijn sportieve aspiraties. Dit sportieve gevoel wordt in het interieur doorgezet door het half-lederen sportinterieur met rode stiksels. De aluminium versnellingspook en geperforeerde aluminium sportpedalen maken het plaatje compleet.

ford-kuga-st-line-voorkant-ford-poll