FORD MONDEO Hybride

 • VAN
 • €37.345,-
 • VOOR
 • €32.345,-

 

  • Inruilpremie
  • € 1.000,-
  • Poll korting
  • € 4.000,-

 • Uw korting
 • € 5.000,-

 

ford-mondeo-vignale-ford-poll

 

De Ford Mondeoford-mondeo-wagon-ford-pollford-mondeo-st-line-ford-pollford-mondeo-interieur-ford-pollford-mondeo-titanium-ford-poll
ford-mondeo-adaptieve-cruisecontrol-ford-pollford-mondeo-wagon-achterkant-ford-pollford-mondeo-dashboard-ford-pollford-mondeo-bagageruimte-ford-poll
ford-mondeo-modellen-ford-poll

De nieuwe Ford Mondeo; de luxe middenklasser van Ford

 

De best rijdende auto in zijn klasse is nu nog beter. Fijngeslepen design, de nieuwste technologieën en een interieur vol met comfortverhogende zaken maken de Mondeo een zeer aantrekkelijk aanbod. Combineer dit met zijn dynamische rijeigenschappen en hybride techniek en de Mondeo is niet alleen een verantwoorde keuze voor u maar ook voor uw omgeving.
Van Titanium tot Vignale, er is een Ford Mondeo voor iedereen

 

De Ford Mondeo is leverbaar in een groot aantal uitvoeringen. Zo kunt u er zeker van zijn dat er een Mondeo is die perfect aansluit bij uw wensen en behoefte:

ford-mondeo-titanium-ford-pollford-mondeo-st-line-ford-pollford-mondeo-vignale-ford-poll

 

Mondeo Titanium Hybride

De Mondeo Titanium brengt het comfort en de kwaliteit van het interieur naar een hoger niveau. Daarnaast staat hij bol van de nieuwste technieken en technische innovaties, zodat u altijd veilig onderweg bent.

 

Mondeo ST-line Hybride

Een verlaagd sportonderstel in combinatie met afwijkende voorbumpers en zwarte accenten laten geen twijfel bestaan over de intenties van de Mondeo ST-line. Hij ademt kracht en sportiviteit, zowel van buiten als van binnen.

 

Mondeo Vignale Hybride

Onderscheidende chromen details in het exterieur, gecombineerd met hoogwaardige lederen bekleding en tal van extra’s maken de Vignale de ultieme luxe beleving in het Modeo-gamma. Soms mag jij jezelf verwennen niet waar?
Het beste van 2 werelden; Ford Mondeo Hybrid

 

De nieuwe Ford Mondeo Hybrid combineert 2 typen motoren om u optimaal van dienst te kunnen zijn. De Mondeo schakelt naadloos tussen de benzine- en elektromotor en zorgt ervoor dat u altijd vermogen beschikbaar heeft zonder concessies te doen aan het gemiddeld verbruik. Regeneratief remmen zorgt ervoor dat energie die anders verloren zou gaan tijdens een remingreep hergebruikt wordt om de elektromotor onderweg bij te laden. Zo gaat nooit energie en brandstof verloren.
ford-mondeo-technologie-ford-poll

Zorgeloos en comfortabel onderweg met de Ford Mondeo

 

Zuinige Ecoboost motoren en goede geluidisolatie maken ritten in de Mondeo al uitermate comfortabel. Maar er is meer; de nieuwe Mondeo is uit te rusten met tal van systemen die taken uit handen nemen of met u meekijken terwijl u onderweg bent. Denk hierbij aan:

 • Adaptieve Cruise Control
 • Lane Keeping Assist
 • Hill Start Assist
 • Active Park Assist
Ook het interieur van nieuwe Mondeo legt u in de watten

 

Het vernieuwde interieur van de Ford Mondeo is ontworpen om de reis voor u en uw passagiers zo aangenaam mogelijk te maken. Automatische airconditioning zorgt voor aangename temperatuur, ongeacht de omstandigheden buiten. Indirecte verlichting zorgt voor een rustgevende en ontspannen sfeer, ook als u ‘s avonds onderweg bent. Extra gevoel van luxe? Kies dan voor de optionele massagestoelen! Mocht extra ruimte een wens zijn, kies dan voor nieuwe Ford Mondeo station, dezelfde uitmuntende eigenschappen met net wat meer ruimte.

ford-mondeo-interieur-ford-poll