Ford Motorcraft

Ford Motorcraft: dealeronderhoud tegen de laagste prijs

Ford Motorcraft is Ford onderhoud voor de laagste prijs, speciaal ontwikkeld voor uw Ford van vijf jaar of ouder; ook als u uw Ford niet bij een erkende dealer gekocht heeft. Wij weten hoe we uw Ford in topconditie kunnen houden, nog vele jaren nadat de fabrieksgarantie verlopen is. Wij zijn trots op de kwaliteit van Ford en helpen u graag uw auto te onderhouden en repareren wanneer dat nodig is. Met Ford Motorcraft kunt u blijven vertrouwen op de kennis en kunde van vakbekwame monteurs en weet u zeker dat alleen authentieke Ford-onderdelen gebruikt worden voor onderhoudsbeurten en reparaties. Zo kunt u nog jarenlang zorgeloos rijden in een betrouwbare Ford. U en uw auto verdienen de service van Ford Motorcraft.


Ford Motorcraft Service

Regelmatig onderhoud is van groot belang om uw Ford in topconditie te houden. Hiermee bespaart u duurdere reparatiekosten en kunt u veilig op weg. Bij Ford kunt u kiezen tussen Ford Motorcraft Service en Ford Onderhoud. Ford Motorcraft Service is een servicebeurt voor uw Ford van vijf jaar of ouder voor slechts € 155,-. Ford Onderhoud is er voor alle Fords.

 


Ford Motorcraft APK

De APK is een wettelijk verplichte keuring voor auto’s vanaf vier jaar oud (bij dieselmodellen drie jaar oud).Uw Ford moet altijd vóór de APK vervaldatum worden gekeurd. Een Ford Motorcraft APK kost altijd € 19,95 all-in en wordt in ongeveer één uur uitgevoerd.

 


Ford Motorcraft Banden

Banden zijn het enige contact tussen uw Ford en de weg. Ze zorgen voor grip onder alle weersomstandigheden en bepalen voor een groot deel het weggedrag. Goede banden bevorderen uw veiligheid op de weg en zorgen voor een verminderd brandstofverbruik. Keuze uit een breed scala aan winter- en zomerbanden tegen scherpe prijzen. Monteren en uitbalanceren inbegrepen. Neem contact met ons op over de prijzen.Keuze uit een breed scala aan winter- en zomerbanden tegen scherpe prijzen. Monteren en uitbalanceren inbegrepen. Neem contact met ons op over de prijzen.

 

Ford Motorcraft Reparaties

Om uw Ford in topconditie te houden, zijn vervangingen en reparaties soms noodzakelijk. Ford Motorcraft biedt u een breed assortiment aan vervangingen en reparaties voor lage all-in prijzen. Hierdoor komt u achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan. Zo betaalt u nooit teveel en bent u verzekerd van de kwaliteit van originele Ford-onderdelen.

 

 

 

Ford Motorcraft Welcome Check

Heeft u elders een Ford gekocht en wilt u gebruik maken van de kennis en kunde van de Ford-dealer? Kies dan voor de Motorcraft Welcome Check. Met deze check weet u zeker dat u een betrouwbare Ford occasion koopt. Bovendien ontvangt u korting op de eerstvolgende Motorcraft onderhoudsbeurt!


maak werkplaatsafspraak

bannermaakeenwerkplaatsafspraak550pix

Contactgegevens


.

logo_poll_80jaardefversie400pix