Waarom is Ford Onderhoud belangrijk?

Waarom is Ford Onderhoud belangrijk?

Om uw Ford in topconditie te houden, is regelmatig onderhoud van groot belang. Het vergroot niet alleen uw veiligheid en die van andere weggebruikers, ook bespaart u kosten wanneer slijtage tijdig wordt herkend.Daarnaast heeft uw Ford een langere levensduur en een hogere restwaarde.

 

Ford onderhoud zonder verrassingen achteraf

De prijs van Ford Onderhoud is afhankelijk van de kilometerstand en de leeftijd van uw Ford. Met de Ford Onderhoudscalculator kunt u het onderhoud voor uw Ford berekenen door uw kenteken en kilometerstand in te voeren. Op deze manier heeft u vooraf een indicatie van de onderhoudskosten voor uw Ford. Onze technische specialisten zullen altijd eerst met u in contact treden voordat geadviseerde werkzaamheden worden uitgevoerd.

 

Gegarandeerd Ford pechhulp bij Ford onderhoud

Naast garantie op de werkzaamheden en de kennis en kunde van ervaren en gediplomeerde specialisten heeft onderhoud bij de Ford dealer nog meer voordelen. Zo wordt bij een onderhoudsbeurt gratis Ford Assistance met een jaar verlengd. Zo is hulp altijd onderweg, mocht het toch een keer mis gaan.

 

Heeft u meer ervaren Ford onderhoud nodig?

Geen enkel probleem! Voor Fords van 5 jaar en ouder is er Ford Motorcraft. Motorcraft biedt Ford onderhoud tegen vaste, lage tarieven om ook Fords met wat meer ervaring in optimale conditie te houden.

ford-onderhoud bij Ford Poll
banner-maakwerkplaatsafspraak-thumb