Ford Private Lease

fiestapl279banner1240x470

Waarom Ford Private Lease?

Vindt u 'gebruik' belangrijker dan 'bezit'? Besteedt u de verzekering en het onderhoud liever uit? Dan is Ford Private Lease iets voor u! De auto is niet uw eigendom, u 'huurt' de auto van Ford Lease. Heel overzichtelijk, want alle kosten zitten in één maandbedrag. U hoeft alleen nog maar te tanken. En aan het eind van de looptijd levert u de auto in.

 

Wat is inbegrepen in het Ford Private lease maandbedrag?

Ford Private lease is dé manier om een nieuwe Ford te rijden tegen een vast bedrag per maand, zonder verrassingen achteraf. Bij uw maandbedrag zijn de volgende zaken inbegrepen:

 

Wat is inclusief bij Ford Private Lease?

  • Kosten van reparatie en regulier onderhoud
  • Motorrijtuigenbelasting
  • WA en All-Risk verzekering, inclusief rechtsbijstand en inzittenden dekking
  • Eigen risico van €300,- op CASCO schades en €0,- op WA schades
  • Kosten van pechhulp in binnen- en buitenland
  • Kosten van vervangend vervoer (binnen de EU) tijdens reparatie of onderhoud, na 48 uur
  • De afleverkosten en uw afleverpakket
  • Het is altijd mogelijk om uw huidige auto in te ruilen bij autobedrijf Poll

 

Bereken zelf het maandbedrag voor uw private lease Ford

Het maandbedrag is afhankelijk van uw wensen. U kunt direct hier uw maandbedrag berekenen.Heel eenvoudig en het geeft u direct inzicht. Geef in de module aan welke type Ford u in gedachten heeft, kies voor Ford Private Lease, u stelt vervolgens uw Ford samen en u krijgt direct het maandbedrag getoond op uw scherm.

 

Een Ford private leasen voor ondernemers?

Ook voor ondernemers kan Private Lease een uitkomst bieden.De auto 'op privé' betekent geen bijtelling en de zakelijke kilometers kunnen via de zaak verrekend worden. Vooral als u relatief veel zakelijke kilometers rijdt kan dit financieel zeer aantrekkelijk zijn.Voor zakelijk leasen bieden wij uiteraard ook een aantal aantrekkelijk oplossingen aan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of kom langs bij één van onze vestigingen

 

Geïnteresseerd in Ford Private Lease?

Behoefte aan een persoonlijke uitleg en berekening? Kom langs bij een van onze Poll vestigingen, wij bieden u advies op maat en altijd deskundig. Of neem telefonisch contact met ons op. We hebben momenteel zeer aantrekkelijke Ford Private Lease acties op de Ford Fiesta, Ford Focus en Ford EcoSport.