Ford Puma blauw voorkant | Ford Poll

 

De nieuwe Ford Pumanieuwe-ford-puma-grijs-ford-pollnieuwe-ford-puma-bagageruimte-ford-pollnieuwe-ford-puma-exterieur-ford-pollnieuwe-ford-puma-interieur-ford-poll
nieuwe-ford-puma-exterieur-st-line-ford-pollnieuwe-ford-puma-panoramadak-ford-pollnieuwe-ford-puma-titanium-ford-pollnieuwe-ford-puma-st-line-buitenspiegel-ford-poll
De nieuwe Ford Puma

 

12 jaar na de eerste introductie is er de nieuwe Ford Puma. Geheel nieuw design, innovatieve technieken en tal van veiligheidssystemen kenmerken de geheel vernieuwde Puma. Zijn vergrote bodemvrijheid en stoere zwarte accent geven hem de uitstraling van een SUV met de aansprekende rijeigenschappen van een compacte middenklasser.

Stijlvol van buiten, ruim van binnen

 

Ondanks zijn strakke vormgeving lever je in het interieur van de nieuwe Ford Puma niet in aan gebruiksgemak. Zo is de achterbank in een 60/40 verdeling neer te klappen en is de positie van de hoedenplank aan te passen aan de landing in de kofferbak. Verder biedt de nieuwe Puma met de Megabox een waterdicht compartiment onder de vloer van de laadruimte. Zo kunt u voorwerpen tot 115 cm vervoeren met een gesloten achterklep. Bovendien zorgt Ford KeyFree ervoor dat u altijd uw handen vrij heeft bij het inladen.

nieuwe-ford-puma-achterklep-ford-poll
nieuwe-ford-puma-hybrid-ford-poll

Ford Puma Mild Hybrid

 

Mild Hybrid technologie bestaat uit een brandstofmotor, ondersteund door een elektrische krachtbron. Waar mogelijk vult de elektrische krachtbron de verbrandingsmotor naadloos aan om zo de uitstoot te reduceren en het comfort te verhogen. De benodigde stroom wordt geleverd door een 48V accu-systeem. Deze accu wordt onderweg automatisch opgeladen, u hoeft dus niet zelf te laden, maar u profiteert wel van de brandstof besparing.
Technologie maakt uw reis veilig en comfortabel

 

Om iedere rit plezierig te laten verlopen helpt de nieuwe Puma waar hij kan. Zo helpt Ford-Co Pilot360 bij soepeler schakelen, remmen en sturen. Adaptive Cruise Control met Stop en Go houdt automatische afstand tot uw voorganger. Het systeem kan bovendien verkeersborden herkennen en uw snelheid aanpassen naar de maximale snelheid.

Naast comfort heeft de nieuwe Ford Puma ook veiligheid hoog in het vaandel staan. Zo helpt Emergency Steering Assist om stilstaande of langzaam rijdende voertuigen te ontwijken en zo een aanrijding te voorkomen. Pre Collision Assist detecteert voetgangers en voertuigen die zich direct voor het voertuig bevinden. Door middel van licht- en geluidssignalen wordt u gewaarschuwd, reageert u niet of niet op tijd dan remt het systeem automatisch. Zo wordt de aanrijding voorkomen of de ernst van de aanrijding optimaal beperkt.

nieuwe-ford-puma-interieur-st-line-ford-pollnieuwe-ford-puma-modellen-ford-poll

De nieuwe Ford Puma: vanaf december 2019 bij ons in de showroom

 

Wilt u de nieuwe Ford Puma zelf ervaren? Hij staat vanaf a.s. december bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met één van onze vestigingen.