Ford reparatie

Ford reparatie bij Ford Poll

Wanneer u uw Ford wilt laten repareren bent u bij Ford Poll aan het juiste adres. Onze vakkundige monteurs altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken en beschikken over het juiste gereedschap om uw Ford te repareren. Daarnaast staan onze technische specialisten altijd klaar om u van advies te voorzien over de uit te voeren werkzaamheden. Bij reparatie in onze werkplaats wordt uitsluitend gewerkt met officiƫle Ford onderdelen en accessoires.

 

Ook voor ruitschade kunt u bij Ford Poll terecht

Naast regulier onderhoud en reparatie kunt u ook bij ons terecht voor ruitschade. In geval van een kleine schade kan in veel gevallen gerepareerd worden zonder de ruit te vervangen. In veel gevallen is dit voor u gratis. Mocht de schade te groot zijn voor reparatie dan helpen wij u snel weer op weg door de ruit te vervangen.


Aantrekkelijke tarieven voor reparatie van oudere Fords

Wanneer uw Ford ouder wordt heeft hij meer zorg nodig. Om de kosten voor u binnen de perken te houden bieden we Ford Motorcraft reparaties en onderhoud aan. Met onze Ford Motorcraft aanbiedingen krijgt u hoogwaardige vervangingsonderdelen, diensten en reparatie tegen aantrekkelijke prijzen.

Ford reparatie en onderhoud plant u eenvoudig online

Met onze online werkplaatsplanner plant u eenvoudig en snel uw reparaties in bij onze werkplaats. Daarnaast krijgt u kostenindicatie voor de geplande werkzaamheden.

ford-reparatie bij Ford Poll
banner-maakwerkplaatsafspraak-thumb