Ford Zakelijk

Zaken doen is - zonder de uitdaging van het beheer van uw wagenpark - al veeleisend genoeg. Kies voor Ford Autobedrijf Poll en onze zakelijke oplossingen. ZZP’er of multinational, of u nu één auto nodig heeft of een groot wagenpark, met onze product range van Ford Ka tot de grote Ford Transit heeft Ford Autobedrijf Poll altijd het antwoord op de behoeften van uw bedrijf. Kortom, wij doen uw wagenpark en u kunt zich volledig op uw bedrijfsvoering concentreren.

 

Professioneel team voor de zakelijke markt

Het professionele B2B team van Ford Autobedrijf Poll is hét aanspreekpunt voor de zakelijk markt en staat altijd klaar om samen met u de optimale mobiliteitsoplossing voor uw bedrijf te ontwikkelen. Of het nu gaat om poolauto’s, de auto van de zaak, shortlease, huur van auto’s en bedrijfsauto’s inclusief inbouw en belettering, wij helpen u graag op weg! Wij maken graag kennis met u en wij vinden het leuk om uw bedrijf te bezoeken!

 

Aanbod voor Taxibedrijven, Rijscholen & Gemeenten

Ford biedt een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan modellen die geschikt zijn om als taxi te worden gebruikt. Ford biedt aantrekkelijke leveringscondities voor leveringen aan taxibedrijven.

 

Rijscholen

Ford biedt een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan modellen die geschikt zijn als rijschoolauto. Modellen die bovendien verkrijgbaar zijn met een gunstig bijtellingstarief (22% bijtellingstarief).Ford biedt aantrekkelijke leveringscondities voor leveringen aan rijscholen.

 

Gemeenten

De meeste gemeenten in Nederland hebben een wagenpark. Het gaat dan vaak om bedrijfswagens met een special inbouw of opbouw. De Ford Transit range is uitermate geschikt voor inzet bij gemeenten. Maar ook met onze personenauto’s kunnen wij aan de eisen van gemeenten voldoen. Ford biedt aantrekkelijke leveringscondities voor leveringen aan gemeenten. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

 

Contact over Ford zakelijke dienstverlening?

U kunt met al uw zakelijke vragen en wensen terecht bij Ford Autobedrijf Poll. Neem contact op met Eric Unkel voor een afspraak.

 

backgroundfordgammanew

Contactgegevens