Ford Poll

Ford Zakelijk

Zaken doen is - zonder de uitdaging van het beheer van uw wagenpark - al veeleisend genoeg. Kies voor Ford Autobedrijf Poll en onze zakelijke oplossingen. ZZP’er of multinational, of u nu één auto nodig heeft of een groot wagenpark, met onze product range van Ford Ka tot de grote Ford Transit heeft Ford Autobedrijf Poll altijd het antwoord op de behoeften van uw bedrijf. Kortom, wij doen uw wagenpark en u kunt zich volledig op uw bedrijfsvoering concentreren.

 

Professioneel team voor de zakelijke markt

Het professionele B2B team van Ford Autobedrijf Poll is hét aanspreekpunt voor de zakelijk markt en staat altijd klaar om samen met u de optimale mobiliteitsoplossing voor uw bedrijf te ontwikkelen. Of het nu gaat om poolauto’s, de auto van de zaak, shortlease, huur van auto’s en bedrijfsauto’s inclusief inbouw en belettering, wij helpen u graag op weg! Wij maken graag kennis met u en wij vinden het leuk om uw bedrijf te bezoeken!

 

Ford lease, autoverhuur & shortlease

Ford Lease is de eigen leasemaatschappij van Ford. Uw keuze voor Ford Lease heeft belangrijke voordelen lees hier meer.

 

Ford Rent bij Ford Poll: autoverhuur & shortlease

Heeft u tijdelijk extra laadvolume nodig? Of neemt u voor korte tijd iemand extra in dienst? Nog even geen langlopend contract? Alle Ford modellen zijn in Ford Rent voor korte tijd te huren of te leasen. Van een halve dag tot enkele maanden, Ford Rent heeft altijd de passende oplossing! Zonder dat u vastzit aan enige langlopende verplichtingen. Daarbij kunt u zelf aangeven of u de voorkeur geeft aan een auto met benzine- of dieselmotor. Bij een Ford huurauto bent u altijd verzekerd van scherpe tarieven, of u nu bedrijfsmatig of particulier een auto huurt. En hoe langer u de auto huurt, hoe voordeliger het wordt. Alle tarieven zijn exclusief brandstof, en inclusief verzekeringen. U huurt al een Ford Fiesta vanaf €27,50 (incl. BTW) voor een dagdeel en €595,- (exclusief BTW) per maand, inclusief 3000 km vrij.

Meer informatie over Ford Rent of ander verhuur oplossingen?

Meer informatie nodig of wilt u een offerte? Neem contact op met Eric Unkel voor een afspraak.

 

Aanbod voor Taxibedrijven, Rijscholen & Gemeenten

Ford biedt een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan modellen die geschikt zijn om als taxi te worden gebruikt. Ford biedt aantrekkelijke leveringscondities voor leveringen aan taxibedrijven.

 

Rijscholen

Ford biedt een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan modellen die geschikt zijn als rijschoolauto. Modellen die bovendien verkrijgbaar zijn met een gunstig bijtellingstarief (22% bijtellingstarief).Ford biedt aantrekkelijke leveringscondities voor leveringen aan rijscholen.

 

Gemeenten

De meeste gemeenten in Nederland hebben een wagenpark. Het gaat dan vaak om bedrijfswagens met een special inbouw of opbouw. De Ford Transit range is uitermate geschikt voor inzet bij gemeenten. Maar ook met onze personenauto’s kunnen wij aan de eisen van gemeenten voldoen. Ford biedt aantrekkelijke leveringscondities voor leveringen aan gemeenten. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

 

Contact over Ford zakelijke dienstverlening?

U kunt met al uw zakelijke vragen en wensen terecht bij Ford Autobedrijf Poll. Neem contact op met Eric Unkel voor een afspraak.

 

backgroundfordgammanew

Contactgegevens