Ford EcoSport - Comfort en Gemak

9-5-2018

De nieuwe Ford EcoSport is zo ontworpen om elke rit zo aangenaam mogelijk te maken. Vandaar dat er verschillende technische kenmerken zijn toegevoegd aan deze SUV. Van het entertainen van de volgende generatie tot een verwarmd stuur en nog veel meer.

Er is een reden voor iedere eigenschap en technologie in de nieuwe Ford EcoSport en ze zijn allemaal ontworpen om al jouw ritten nog prettiger te maken. Het begint al met het instappen en het starten van de auto zonder het gebruik van een sleutel. Vervolgens is jouw telefoon altijd verbonden met het innovatieve SYNC 3.

Zo kan je bijvoorbeeld jouw favoriete muziek afspelen en het navigatiesysteem bedienen met intuïtieve spraakopdrachten of met het gebruik van het kleurentouchscreen. Daarnaast heeft deze nieuwe EcoSport het B&O PLAY-audiosysteem. Dit systeem levert 675-Watt aan een rijke en krachtige luisterervaring via de maar liefst 10 hoogwaardige speakers.

Ford EcoSport


Er zijn nog voldoende extra's toegevoegd aan de nieuwe Ford EcoSport, zoals verwarmde stoelen die in 4 richtingen verstelbaar zijn en een verwarmd stuur. Ervaar een nieuwe definitie van comfort in de nieuwe Ford EcoSport. Boek anders alvast een proefrit om het zelf eens uit te proberen. Daarnaast kan je ook nog steeds gebruikmaken van de speciale Ford EcoSport Private Lease aanbieding. Wees er op tijd bij, want er is maar een beperkt aantal modellen beschikbaar tegen dit tarief.


Boek een proefritOnze aanbiedingenKom langs

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws