Ford reparaties

Ford reparaties

Of je nu een ongeluk of autopech hebt gehad. Wellicht lijkt er iets niet in orde met je voertuig of er is gewoon wat slijtage-onderhoud nodig - niemand kent je Ford zoals wij.

Al onze monteurs zijn opgeleid door Ford en we gebruiken alleen originele Ford-onderdelen om de hoogste kwaliteitsnormen te garanderen. Voor alle Ford-reparaties geldt een garantie. En we kunnen indien nodig ook met je verzekeringsmaatschappij zaken doen.

Onze hoogopgeleide teams zorgen ervoor dat je Ford in topconditie blijft zodat je veilig er mee op de weg kunt rijden en ook nog eens om de verkoopwaarde te behouden.

Typen Ford-reparaties

 • Remmen

  Remmen zijn cruciaal voor je veiligheid, dus regelmatig onderhoud is essentieel. Alle remwerkzaamheden van Ford worden uitgevoerd door onze deskundige monteurs die originele Ford onderdelen gebruiken.

  Ford remmen reparatie
 • Accu's

  Een status controle van de accu kan eventuele problemen voorkomen. Als je een nieuwe accu nodig hebt, zullen wij er voor zorgen dat de juiste vervangende accu op een veilige manier gemonteerd wordt.

  Accu reparatie
 • Ruitenwissers

  Ruitenwissers werken hard en zijn essentieel voor de veiligheid. Wij adviseren daarom bij iedere onderhoudsbeurt of minimaal 1x per jaar - de ruitenwissers te vervangen. Een eenvoudige klus waardoor de ruitenwissers optimaal blijven werken die jouw rijveiligheid waarborgen.

  Ruitenwissers repareren
 • Distributieriem en waterpomp

  Een gebroken distributieriem kan de motor beschadigen en een defecte waterpomp kan oververhitting veroorzaken. Deze verbonden onderdelen moeten mogelijk tegelijkertijd worden vervangen.

  Distributieriem en waterpomp repareren
 • Antivries

  Antivries beschermt je motor. Wanneer je het waarschuwingslampje voor de koelvloeistof op het dashboard ziet, is het tijd om de antivries te vervangen.

  Antivries - Ford repareren
 • Airconditioning

  Onderhoud en vullen van de airco lost eventuele problemen op en kan zelfs het brandstofverbruik verminderen.

  Airconditioning reparatie
 • Schokdempers

  Een schokkerige rit, langere remweg of vreemde geluiden van de ophanging zijn tekenen dat het tijd is om je schokdempers te controleren.

  Schokdempers reparatie
 • Koppelingsets

  Ford-koppelingen zijn gebouwd om lang mee te gaan, maar zwaar verkeer of heuvelachtige wegen kunnen hun levensduur verkorten. Gelukkig kunnen koppelingen worden gerepareerd en vervangen.

  Koppelingsets repareren
 • Ruiten

  Een sterretje of scheur in je voorruit kan niet alleen het zicht belemmeren, maar kan ook gevaarlijk zijn tijdens het rijden. Ook voor ruitreparatie of vervanging kan je terecht bij ons.

  Ruiten repareren
 • Ford erkend schadeherstel

  Als jouw Ford beschadigd is geraakt bij een aanrijding of ander incident, moet elke reparatie hem in de staat van voor het ongeval herstellen. Kies voor ons voor een stressvrije, veilige, hoogwaardige en betrouwbare reparatie.


Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws