Ford Private Lease

Ford Private Lease

 • Wat zijn de voordelen van Ford Private Lease?

  Ben je op zoek naar een flexibele en zorgeloze manier om in een nieuwe auto te rijden? Dan is private lease de perfecte oplossing voor jou! Met private lease kunt u genieten van de voordelen van een nieuwe auto, zonder de lasten van eigendom. Laat de sleutels van jouw droomauto binnen handbereik liggen met onze aantrekkelijke private lease deals.

  Eén van de grootste voordelen van private lease is de financiële gemoedsrust die het biedt. Je hoeft je geen zorgen te maken over hoge aanschafkosten, leningen of devaluatie van jouw voertuig. Met een vast maandelijks bedrag, dat inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting is, kun je zorgeloos de weg op. Dit betekent dat je jouw financiën beter kunt beheren en jouw spaargeld kunt behouden voor andere belangrijke uitgaven. Bovendien is er geen grote investering vooraf nodig, waardoor je gemakkelijker toegang krijgt tot een nieuwe auto.

  Met private lease hoef je je nooit meer zorgen te maken over onverwachte reparatiekosten. Alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden worden voor jou geregeld. Jouw auto wordt regelmatig onderhouden volgens de hoogste normen, wat niet alleen zorgt voor jouw veiligheid en gemoedsrust, maar ook voor een optimale prestatie van jouw voertuig. Daarnaast bieden wij ook 24/7 pechhulp, zodat je altijd de zekerheid hebt dat je snel weer op weg kunt in geval van pech. Dit alles zorgt ervoor dat jouw auto in topconditie blijft en je kunt genieten van zorgeloos rijplezier.

De 5 zekerheden van Ford Private Lease

 • Wat er inbegrepen is in Ford Private Lease?


  • Altijd een nieuwe Ford voor een vast laag maandbedrag
  • Zonder verborgen kosten
  • Inclusief reparatie, onderhoud en (zomer)banden
  • Inclusief motorrijtuigenbelasting
  • Inclusief WA Casco (All-Risk) verzekering (eigen risico € op WA- en € 300 op Casco schades)
  • Inclusief ongevallen inzittenden verzekering
  • Inclusief Rechtsbijstand
  • Inclusief pech- en ongevalhulpverlening binnen- en buiten Nederland
  • Inclusief kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 48 uur
  • Minder gereden kilometers terugbetaald
  • Onderhoud wordt alleen uitgevoerd bij officiële Ford locaties
  • Landelijk dekkend service netwerk
  • Zekerheid van het Keurmerk Private Lease
 • Zo hoef je alleen nog te betalen voor de brandstof of het opladen, parkeren, boetes, tolkosten en zo af en toe een wasbeurt. Wil jij ook zorgeloos genieten van Ford Private Lease of wil je meer weten? Vraag dan hier een offerte aan of neem contact op met een van onze professionals.

Ford Focus ST Private Lease

 • FORD PRIVATE LEASE

  MAKKELIJK GEREGELD IN 5 SIMPELE STAPPEN

  Een van de grootste voordelen van Private Lease is dat je kunt kiezen uit een breed scala aan automodellen. Of je nu een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een sportieve SUV wilt, er is altijd een auto die bij jouw wensen en behoeften past. Bovendien kun je de auto volledig naar jouw smaak personaliseren, met opties zoals kleur, interieurafwerking en technologische snufjes.

  Maar dat is nog niet alles! Met Private Lease profiteer je ook van vele extra voordelen. Denk bijvoorbeeld aan pechhulp in binnen- en buitenland, een vervangende auto bij schade of onderhoud en vaak zelfs een allriskverzekering. Zo hoef je je geen zorgen te maken over onvoorziene omstandigheden en kun je zorgeloos genieten van elke kilometer.

  Stap 1. Kies jouw Ford model en stel deze naar wens samen
  Stap 2. Bepaal je maandlasten en stel je ideale Private Lease contract op
  Stap 3. Vraag een proefrit of offerte aan, of bestel direct online
  Stap 4. De financiële check doen wij voor jou
  Stap 5. Wij leveren je nieuwe Ford

  Neem contact met ons op voor vragen of advies en we helpen je verder.

Geparkeerde Ford Focus Private Lease

 • Aanvullende informatie

  Ford Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Ford Lease. Ford Lease verwerkt jouw persoonsgegevens als verwerkingsverantwoordelijke onder de privacywetgeving. De getoonde (vanaf)prijzen zijn altijd inclusief btw en zijn, tenzij anders weergegeven, gebaseerd op een looptijd van 72 maanden en 5.000 km p.j. De leaseprijzen in de calculator (beschikbaar op fordlease.nl) zijn gebaseerd op de gekozen looptijd en aantal kilometers per jaar, inclusief eventueel gekozen opties. De getoonde afbeelding kan afwijken van het aangeboden model. De offerte is onder voorbehoud van klant- en kredietacceptatie door Ford Lease. De korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides wordt in 2025 volledig afgebouwd; vanaf 1 januari 2026 geldt hetzelfde tarief als voor benzineauto’s. Het termijnbedrag van uw lease-overeenkomst zal hierdoor stijgen voor de resterende looptijd van uw leasecontract. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.


 • Private Lease KeurmerkFord Private Lease draagt het officiële Keurmerk Private Lease. Dat betekent dat onze voorwaarden en regels voldoen aan de strenge eisen van het keurmerk. Bovendien stellen we jouw belang altijd centraal. Zo weet je zeker dat je bij Ford Lease met een gerust hart een private leasecontract kunt afsluiten. En aan het einde van de looptijd lever je de auto gewoon weer in en stap je weer in een nieuwe Ford!
  Wil je meer weten over het keurmerk? Kijk dan op www.keurmerkprivatelease.nl en bekijk onze aanvullende voorwaarden.

* Ford Private Lease is inclusief: Afschrijving, onderhoud en reparatie via ons, Wegenbelasting, WA en All-Risk verzekering, inclusief rechtsbijstand en inzittendendekking, pechhulp in Nederland en de EU, vervangend vervoer, afleverkosten en BTW. Niet inbegrepen bij Ford Private Lease zijn brandstof, tol, boetes en parkeerkosten.

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws