Showroom Ford Poll

Wij zijn Ford Autobedrijf Poll

Gevestigd in ‘t Gooi

We hebben als familiebedrijf klant tevredenheid al ruim 80 jaar hoog in het vaandel staan. En daar staan wij als Autobedrijf Poll ook om bekend.

Als derde generatie Poll eigenaar ben ik er trots op dat onze klanten Autobedrijf Poll al jarenlang trouw zijn. En ons weten te vinden voor advies en onderhoud. U vind onze vestigingen met showroom en werkplaats in Hilversum en Naarden, de werkplaatsvestiging is ingericht voor onderhoud en heeft geen showroom.


Scherpe prijzen en hoge service

Als een van de toonaangevende dealers bent u bij ons aan het goede adres voor scherpe aanbiedingen voor zowel nieuwe, gebruikte als bedrijfsauto’s. Wij hebben altijd ca 80 top occasions voor u klaar staan in onze showrooms. Maar ook voor op het gebied van zowel private als ook zakelijk lease zijn wij uw service leverancier.


Ford onderhoud

Uw auto is bij Poll in uitstekende handen van onze gediplomeerde en ervaren Ford monteurs. U kunt hier op de website direct een werkplaats-afspraak maken, wel zo handig of bel ons opdat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen of adviseren.

Kom langs in een van onze 3 vestigingen. U zult zien dat u bij autobedrijf Poll altijd deskundig en vooral ook prettig geholpen wordt. Ik hoop u binnenkort te begroeten!

Koos Poll
Directeur Autobedrijf Poll
Hilversum - Naarden

Autobedrijf Poll bv is officieel gekwalificeerd volgens de door Ford Nederland gestelde voorwaarden inzake verkoop, onderhoud, service en schadeherstel.

Wil je meer over ons te weten komen neem dan direct contact met ons op.


Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws