Werk samen met Ford en zet je carriere in een hogere versnelling

Op dit moment hebben wij 2 open vacatures. Heb je vragen? Neem dan alstublieft contact met ons op.
- Leerling autotechnicus
- Autotechnicus in Huizen


 • Leerling autotechnicus - Hilversum

  Wil jij je carrière gelijk goed starten bij familiebedrijf Ford Poll? Werk je graag in een goede sfeer samen met andere collega’s en waar veel afwisselend werk geboden wordt? Stop dan met zoeken. Bij Autobedrijf Poll Hilversum vind je wat je zoekt.

  Autobedrijf Poll in Hilversum is op zoek naar jou. Je bent leerling (BBL) monteur. Je bent een gemotiveerde collega die graag bij een echt familiebedrijf wil werken. Als leerling BBL monteur ben je 4 dagen per week aan het werk bij ons en 1 dag per week ga je naar school.

  Je begint als ondersteuning bij andere monteurs bij het repareren en onderhouden van Ford personenauto’s en bedrijfswagens. Later kan je die werkzaamheden ook zelfstandig uitvoeren. Je wil graag nieuwe dingen leren en bent gemotiveerd om de studie af te ronden.

  En wat bieden wij?

  Een uitdagende en afwisselende functie in een gezellig modern familiebedrijf.

  Werken aan alle producten van de Ford Motor Company. Van de Fiesta t/m de grootste Transit.

  Veel kennis en uitstekende begeleiding door een erkend leermeester.

  Een volledig opleidingsplan bij de Ford Academy. Deze cursussen kosten je helemaal niets maar leveren je wel een heleboel kennis op. In eigen tijd werken aan de auto’s van familie en vrienden in onze werkplaats. En natuurlijk een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Autobedrijf Poll bestaat sinds 1936 en werkt sinds 1978 officieel samen met Ford in het Gooi. Wij zijn een echt familiebedrijf (3e generatie) en trotse Ford Personen en Transit centrum, Ford Vignale store, en officieel Ford Battery Electric gecertificeerd.

  Wij hebben vestigingen in Hilversum, Huizen en Naarden. Ben je geïnteresseerd? Bel ons op 06-55167651 of stuur ons een e-mail.

  Onze locaties


 • Autotechnicus - Huizen

  Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij je carrière voortzetten bij familiebedrijf Ford Poll?  Werk je graag in een goede sfeer samen met andere collega’s en waar veel afwisselend werk geboden wordt? Stop dan met zoeken. Bij Autobedrijf Poll Huizen vind je wat je zoekt.

  Autobedrijf Poll in Huizen is op zoek naar jou. Je bent 1e monteur met een APK-certificaat. Je bent een gemotiveerde collega die graag bij een echt familiebedrijf wil werken. Technische uitdagingen ga je niet uit de weg en los je zelfstandig op. Diagnose stellen met behulp van de modernste apparatuur is waar je hart sneller van gaat kloppen.

  Wat zoeken wij?
  - Minimaal een afgeronde opleiding tot 1e autotechnicus
  - APK gecertificeerd
  - Klantvriendelijk en een flexibele instelling
  - In het bezit van rijbewijs B
  - Ford kennis is een pré

  En wat bieden wij?

  Een uitdagende en afwisselende functie in een gezellig modern familiebedrijf. Werken aan alle producten van de Ford Motor Company. Van de Fiesta t/m de grootste Transit. Een volledig opleidingsplan bij de Ford Academy. Deze cursussen kosten je helemaal niets maar leveren je wel een heleboel kennis op. In eigen tijd werken aan de auto’s van familie en vrienden in onze werkplaats.

  En natuurlijk een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Autobedrijf Poll bestaat sinds 1936 en werkt sinds 1978 officieel samen met Ford in het Gooi. Wij zijn een echt familiebedrijf (3e generatie) en trotse Ford Personen en Transit centrum, Ford Vignale store, en officieel Ford Battery Electric gecertificeerd.

  Wij hebben vestigingen in Huizen, Hilversum en Naarden. Wij hebben vestigingen in Hilversum, Huizen en Naarden. Ben je geïnteresseerd? Bel ons op 06-55167651 of stuur ons een e-mail.

  Onze locaties


Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen