Auto Service door onze door Ford getrainde monteurs

Onderhoud

Bij Ford bestaat er de keuze uit Ford onderhoud en Ford Economy Service. Bij Ford onderhoud worden enkel originele Ford onderdelen gebruikt en de kennis van door Ford opgeleide monteurs. Klik voor meer informatie op een van de onderstaande icoontjes voor het onderwerp waar jij meer over wilt weten of neem contact met ons op zodat wij jou verder kunnen helpen.


 • Onderhoudsbeurt

  Om jouw Ford in topconditie te houden, is regelmatig onderhoud van groot belang. Het vergroot niet alleen jouw veiligheid en die van andere weggebruikers, ook bespaar je kosten wanneer slijtage tijdig wordt herkend. Daarnaast heeft de Ford een langere levensduur en een hogere restwaarde.

  Maak een afspraak


Ford Service

Haal alles uit je auto: Ford Service helpt je om hem z'n leven lang in topconditie te houden. Voor maximale rijplezier gaat het niet alleen om je auto, maar ook om jou. Daarom hebben we een uitgebreide reeks diensten die je leven makkelijker maken en je zorgen wegnemen. Want waar je ook gaat: we staan altijd aan je zijde. Onder onze Ford Service verstaan wij: Ford OneCall, gratis pechhulpservice, transparante prijzen met betrouwbare dienstverlening en vervangend vervoer. Als je op de afbeeldingen klikt, zie je meer informatie over het desbetreffende onderwerp.


 • Ford OneCall
 • Ford OneCall - 070 7703777

  Pech onderweg of op zoek naar hulp bij een ongeval? Ford OneCall brengt je direct in contact met alle services van Ford.


  Bel 070 7703777


 • Pechhulp
 • Pechhulpservice

  Ford Assistance is beschikbaar voor alle nieuwe Ford-voertuigen van de datum van de eerste registratie tot de eerste onderhoudsbeurt. Na elke uitgevoerde Ford Onderhoudsbeurt bij een erkende Ford-dealer krijg je Ford Assistance Gold met daarbij een extra uitgebreide Europa dekking. Deze service is geldig vanaf de datum van het onderhoud tot de volgende onderhoudsbeurt. (Raadpleeg de gebruikershandleiding van je voertuig om de onderhoudsintervallen te controleren).  


  Ford Pechhulp


 • Transparante Prijzen
 • Transparante Prijzen & Service

  Jouw Ford blijft in topconditie door onze speciaal getrainde Ford-personeel en Ford-monteurs. Op maat gemaakte service!


  Neem contact op


 • Vervangend Vervoer
 • Je komt er altijd!

  Is jouw Ford in de garage voor onderhoud? Dan proberen we altijd om vervangend vervoer aan te bieden. Lukt dat niet dan proberen we toch jou naar bestemming te brengen.


  Boek een afspraakAanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen